Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina business ]

15. 10. 2020. 17:35 >> 17:35

ODLUKA SAVJETA

Grgurović imenovan za izvršnog direktora EKIP-a

Savjet Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP) imenovao je danas Darka Grgurovića za Izvršnog direktora Agencije.

Grgurović trenutno obavlja posao Izvršnog direktora Agencije, u okviru mandata na koji je imenovan odlukom Savjeta Agencije iz 2016. godine.

U Agenciji je zaposlen od 2006. godine, a prije toga radio je u Telekomu Crne Gore i Radio Televiziji Crne Gore.

Iz EKIP-a su kazali da izvršnog direktora Agencije, u skladu sa Zakonom o elektronskim komunikacijama, imenuje Savjet Agencije na period od četiri godine, na osnovu javnog konkursa.

“Savjet Agencije je 22. septembra raspisao konkurs za imenovanje izvršnog direktora Agencije, koji je objavljen u dnevnom listu “Pobjeda””, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su u roku predviđenom za dostavu, prijave na javni konkurs dostavila četiri kandidata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније