Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Pobjeda ]

28. 09. 2020. 18:28 >> 18:27

KOD IRF-A I BANAKA

Šest miliona eura za subvencije na reprogram kredita

Vlada je zadužila Ministarstvo finansija da iz tekuće budžetske rezerve uplati šest miliona eura za 2020. godinu u okviru trećeg paketa socio-ekonomskih mjera, tačnije kratkoročne mjere "Subvencija kamate na reprogram postojećih kredita kod IRF-a i poslovnih banaka".

 

Trećim paketom socio-ekonomskih mjera podrške građanima i privredi za prevladavanje posljedica pandemije koronavirusa, vrijednim 1,22 milijarde eura, Vlada je, kako je navedeno u saopštenju, predvidjela u okviru kratkoročnih mjera i subvencije na reprogram postojećih kredita kod IRF-a i poslovnih banaka.

Vlada je, pored toga, dala saglasnost i na prijedlog za davanje pozajmice iz budžeta Opštini Danilovgrad od 260.000 eura sa ciljem prevazilaženja problema likvidnosti opštinskog budžeta usljed posljedica izazvanih pandemijom koronavirusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније