Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

15. 08. 2020. 13:50 >> 13:50
7

ABAZOVIĆ ODGOVORIO

Netačno da država nije izgubila u slučaju Možura

Lider Građanskog pokreta URA i nosilac liste Crno na bijelo Dritan Abazović kazao je da je netačna ocjena predsjednika države Mila Đukanovića da Crna Gora nije ništa izgubila u slučaju izgradnje vjetroelektrana na Možuri.

Đukanović je juče, podsjećamo, saopštio da je u slučaju "Možura" sve besprekorno zakonito odrađeno, te da odgovorno tvrdi da u Crnoj Gori nema ni jednog krivca za tu aferu.

Abazović predsjedniku popručuje da je dobro da je prekinuo ćutanje u vezi sa tom temom, pozivajući ga da kaže ko je uzeo novac za Možuru.

"Prekinuli ste ćutanje i, sasvim očekivano, priznali da ste kao bivši premijer znali da su vladini organi dali saglasnost nekvalifikovanom of-šor posredniku da preuzme i preproda uz multi-milionsku proviziju koncesiju za Možuru, jer je to objavljeno u Službenom listu", kazao je Abazović.

Lider Ure smatra da Đukanović tvrdnjom kako je "sve urađeno besprekorno zakonito" vrijeđa inteligenciju građana i Evropsku uniju, koja, kako kaže, insistira da se "hitno riješi ovaj slučaj flagrantne korupcije za koji su osumnjičeni i najviši funkcioneri Malte".

Abazović kaže i da je neistina da je opozicija izmislila aferu.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније