Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

07. 08. 2020. 11:36   >>  11:38 10

MARKOVIĆ U ANDRIJEVICI

Vlada nastavlja da razvija sjeverni region

Premijer Duško Marković tokom posjete Andrijevici saopštio je da Vlada Crne Gore nastavlja stratešku politiku razvoja sjevernog regiona.

Marković je razgovarao u Andrijevici sa lokalnim rukovodstvom, sa predsjednikom Opštine Srđanom Mašovićem na čelu.

Konstatovano je da je jedno od glavnih obilježja ove Vlade realizacija razvojnih projekata u cijelom sjevernom regionu, zahvaljujući čemu je i u Andrijevici registrovan vidan napredak.

"Andrijevica je primjer stvaranja nove vrijednosti u turizmu, poljoprivredi i energetici, od čega koristi imaju i lokalna zajednica i građani", zaključeno je na sastanku, saopštila je Vlada.

Naglašeno je da je u protekle tri i po godine samo putem projekata Uprave javnih radova u Andrijevicu uloženo više od 2,5 miliona eura.

Rukovodstvo Andrijevice je informisalo predjednika Vlade o radu lokalne uprave naglasivši da se u ovoj opštini sve obaveze izvršavaju pravovremeno i u skladu sa propisima.

Premijer Duško Marković je najavio nastavak Vladine strateške politike razvoja sjevernog regiona.

Sastanku je prisustvovao direktor Uprave javnih radova Rešad Nuhodžić.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније