Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina, objavila B.B. ]

01. 08. 2020. 17:51 >> 17:53

MINISTARSTVO EKONOMIJE

Do sredine avgusta javna rasprava o HE Komarnica

Ministarstvo ekonomije pozvalo je sve zainteresovane da do 14. avgusta dostave komentare i sugestije na Nacrt koncesionog akta za projekat hidroelektrane (HE) Komarnica.

Ministarstvo je pozvalo građane, državne organe, mjesne zajednice, nevladine organizacije, preduzeća i preduzetnike i druge zainteresovane subjekte da se uključe u javnu raspravu i da svoje komentare, primjedbe, predloge i sugestije dostave tom Vladinom resoru na mejl he.komarnica@mek.gov.me

“Cilj ove rasprave je da se pribave komentari i sugestije građana, svih relevantnih institucija, predstavnika privrede, nevladinog sektora, kao i stručne javnosti, kako bi se nacrt predmetnog koncesionog akta unaprijedio prije nego ga Vlada usvoji”, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Ministarstva.

Područje na kojem se dodjeljuje koncesija za potrebe izgradnje višenamjenske akumulacije za HE Komarnica obuhvata srednji tok rijeke Komarnice sa pritokama.

"Na prostoru buduće hidroakumulacije nema objekata, domaćinstava, niti infrastrukture koja bi bila potopljena njenom izgradnjom", navodi se u Nacrtu koncesionog akta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније