Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina biznis ]

25. 07. 2020. 13:42   >>  13:41

OPŠTINA BAR

Podrška za devet biznis planova preduzetnica

Komisija za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu Opštine Bar je, u okviru odluke o raspodjeli sredstava za podršku preduzetnicama sa teritorije te Opštine, podržala devet prvorangiranih biznis planova.

Iz Opštine Bar je saopšteno da su na konkurs pristigle 24 prijave, a na osnovu utvrđenih kriterijuma, vrednovanja i ocjene biznis plana, devet preduzetnica je dobilo novčanu podršku za realizaciju svojih biznis ideja.

“Dobitnice sredstava za raspodjelu podrške ženskom preduzetništvu su Nataša Drešić za biznis plan Svitac, Jelica Mićković za Zdrave poslastice i sokovi, PU Racc Educo za Razvoj socijalnih bašti, Monika Baković za Art and craft Bar, PZU Vita dent za Opremanje stomatološke ordinacije radi zapošljavanja dodatnih radnika”, navodi se u saopštenju.

Takođe, dobitnice nagrada su i Ljiljana Milović za biznis plan Proizvodnja i prodaja svježih šampinjona, Neda Popović za Morska luda, Knjigovodstvo tim za Knjigovodstveni program i Džankos za Studio ljepote.

Iz Opština Bar su kazali da su za podršku realizaciji navedenih devet biznis ideja dodijelili ukupno 26 hiljada EUR bespovratnih sredstava, a sa preduzetnicama, odnosno odgovornim osobama koje su ostvarile pravo na podršku, biće zaključeni ugovori kojim će se regulisati međusobna prava i obaveze.

“Budući da sredstva planirana budžetom za podršku ženskom preduzetništvu u ovoj godini nijesu u cjelosti raspodijeljena po ovom konkursu, za preostali iznos sredstava biće raspisan drugi konkurs”, dodaje se u saopštenju.

Odluka o raspodjeli sredstava za podršku preduzetnicama za ovu godinu objavljena je na sajtu Opštine Bar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније