Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila M.Mi. [ Mina biznis ]

20. 07. 2020. 13:24 >> 13:23

MINISTARSTVO EKONOMIJE

Poziv na javnu raspravu o nacrtima koncesionih akata

Ministarstvo ekonomije pozvalo je sve zainteresovane da se do 19. avgusta uključe u javnu raspravu o nacrtima koncesionih akata o pojavi mineralne sirovine arhitektonsko-građevinskog i tehničko-građevinskog kamena na lokalitetima u Danilovgradu i na Cetinju.

Ministarstvo je na javnu raspravu dalo koncesione akte o pojavi mineralne sirovine arhitektonsko-građevinskog kamena na lokalitetima Kriva ploča i Jovanoviću u Opštini Danilovgrad, kao i o pojavi mineralne sirovine tehničko-građevinskog kamena na lokalitetu Ljubotinj I u Opštini Cetinje.

Ministarstvo je pozvalo građane, državne organe, mjesne zajednice, nevladine organizacije, preduzeća, preduzetnike i druge zainteresovane da se uključe u javnu raspravu i svoje komentare, primjedbe, predloge i sugestije dostave na adresu tog Vladinog resora ili putem mejla primjedbe.koncesije@mek.gov.me.

“Cilj rasprave je da se pribave komentari i sugestije građana, svih relevantnih institucija, predstavnika privrede, nevladinog sektora, kao i stručne javnosti kako bi se nacrti predmetnih koncesionih akata unaprijedili prije nego što ih Vlada usvoji”, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Usljed aktuelne epidemiološke situacije u zemlji, poštujući preporuke Instituta za javno zdravlje (IJZ) i Ministarstva zdravlja, ocijenjeno je opravdanim da javna rasprava nema organizovan okrugli sto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније