Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: R.B. ]

06. 07. 2020. 13:52 >> 13:50

AERODROMI CG

Bulatović ponovo predsjednik Borda

Odbor direktora "Aerodroma Crne Gore" ponovo je odabrao Dragoljuba Bulatovića za predsjednika Odbora direktora tog preduzeća.

Iz te kompanije podsjećaju da je prethodno  Vlada Crne Gore izvršila promjenu dva člana Odbora direktora Aerodroma zbog prelaska na nove dužnosti i funkcije. 

Bulatoviću je ovo četvrti mandatni period na Aerodromima, a treći na poziciji predsjednika Odbora direktora. On će i dalje dužnost obavljati volonterski

Bulatović je nakon reizbora kazao da menadžmentu i svim zaposlenima slijedi zahtjevan period stvaranja uslova za stabilizaciju saobraćaja i unaprijeđenje uslova poslovanja u ambijentu ekonomske krize izazvane Korona virusom.

"Takođe, nastavljamo sa započetim procesom stateškog razvoja Aerodroma po mjeri današnjih i budućih potreba crnogorske ekonomije", zaključio je Bulatović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније