Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: R.B. ]

18. 06. 2020. 13:23   >>  13:21 2

OD 8. AVGUSTA

Wizz Air uvodi liniju Podgorica-Dortmund

Kompanija Wizz Air uvešće od avgusta ove godine avio-liniju od Podgorice do Dortmunda. Cijene prvih letova, u jednom pravcu, koštaće od 59.99 do 69.99 eura, podaci su sa zvaničnog sajta kompanije.

Osim ovog leta, najavljeno je uspostavlje avio saobraćaja na relaciji Dortmund-Split.

“Rotacije za Split počeće 1. avgusta i odvijaće se tri puta nedjeljno, dok će usluge ka Crnoj Gori početi 8. avgusta, takođe tri puta nedeljno”, saopštili su iz Wizz Aira.

Mađarska avio-kompanija uskoro uvodi i liniju Podgorica-Beča, a iz glavnog grada Crne Gore lete i ka Milanu, Budimpešti, Memingenu, Katovicama i Šopenu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније