Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina, Objavila: J.B.Č. ]

27. 05. 2020. 11:20   >>  11:19

BAR OPREDIJELIO

Za podršku ženskom preduzetništvu 35 hiljada

Komisija za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu Opštine Bar raspisala je javni poziv za podršku preduzetnicama za ovu godinu, za šta je opredijeljeno 35 hiljada eura.

“U pitanju su bespovratna finansijska sredstva koja se dodjeljuju kao podsticaj ženama da pokrenu svoje biznise, za potporu lokalnog ekonomskog razvoja i otvaranje novih radnih mjesta”, navodi se u pozivu.

Iz Opštine Bar je saopšteno da su ta sredstva namijenjena za subvencioniranje biznis ideja preduzetnica i preduzeća u kojima su žene nosioci biznisa – osnivačice, jedan od osnivača ili izvršne direktorke, sa prebivalištem, odnosno sjedištem u Baru.

“Ukupan iznos opredijeljen za podršku ženskom preduzetništvu je 35 hiljada eura, dok je maksimalan iznos podrške po biznis planu tri hiljade eura”, precizira se u pozivu.

Info dan za pitanja i konsultacije povodom ovog javnog poziva biće organizovan 10. juna u zgradi Opštine Bar od devet do 14 sati.

Poziv za raspodjelu sredstava otvoren je 30 dana od objavljivanja, odnosno do 24. juna.

Detaljne informacije o pozivu, kriterijumima i načinu prijave dostupne su na web sajtu Opštine Bar www.bar.me.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније