Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina; Objavila: M.M. ]

11. 05. 2020. 18:06   >>  18:02 1

BOLJI NASTUP NA TRŽIŠTU

Pošta i Voli potpisali sporazum o poslovnoj saradnji

Crnogorska Pošta i kompanija Voli potpisale su sporazum o o poslovnoj saradnji, u cilju boljeg predstavljanja i nastupa na tržištu.

Sporazum su, kako je saopšteno iz Pošte, potpisali izvršni direktor Pošte Božidar Vuksanović i predsjednik Odbora direktora Volija Dragan Bokan.

Vuksanović je kazao da iz potpisanog sporazuma proističe ugovor koji građanima daje mogućnost da pozivom ili putem web-a poruče neki od ponuđenih paketa odnosno proizvoda i da im naručeni proizvodi budu dostavljeni na kućnu adresu u kratkom roku.

“Saradnja Pošte i Volija stvara novu vrijednost za potrošače i korisnike i proizvod je uvezivanja komunikacionih i dostavnih resursa Pošte, s jedne strane, i određenih proizvoda iz ponude kompanije Voli, s druge strane”, rekao je Vukanović.

On je naveo da trgovina životnih namirnica od sada ne podrazumijeva isključivo odlazak u prodajne objekte.

“Potrošači imaju priliku da trgovinu na brz i jednostavan način obave iz svojih domova”, dodao je Vuksanović.

On je naglasio da je cilj Pošte da svoje resurse upotrijebi u funkciji stvaranja najpovoljnijeg ambijenta i da doprinese stvaranju spone između privrednih subjekata i građana.

“S obzirom na izuzetne resurse, Pošta jeste u mogućnosti da obezbijedi kvalitetnu dostavu na cijeloj teritoriji Države bez obzira na okolnosti trenutka i aktuelnu pandemiju. Naš cilj je da uvijek i na svakom mjestu budemo na raspolaganju građanima”, kazao je Vuksanović.

Bokan je kazao da Voli i Pošta dijele zajedničku misiju da uz kvalitet ponude, nove vrijednosti za korisnike i potrošače i stvaranje uslova za motivisanje zaposlenih, uvijek idu korak dalje i pomjeraju standarde u skladu sa zahtjevima savremenog tržišta.

“Potpisivanje sporazuma za nas predstavlja posebnu obavezu da kroz partnerski odnos sa ovom instiucijom koja je na usluzi građanima Crne Gore još od 19.vijeka, u ovom novom, savremenom dobu, na efikasan način u skladu sa najboljim iskustvima inostranih tržišta odgovorimo svim potrebama naših korisnika i potrošača”, naveo je Bokan.

Voli će, kako je naveo, uz Poštu postati bliži svojim potrošačima kroz dostavu proizvoda na kućnu adresu, što predstavlja odličnu povoljnost, ne samo u situacijama kao što je aktuelna pandemija.

“Sigurni smo da će Pošta u Voliju imati pozdanog partnera, koji kroz sve svoje sisteme funkcionisanja predstavlja reper savremene i dobro organizovane kompanije”, poručio je Bokan.

Prema njegovim riječima, sporazum koji su potpisali označava početak saradnje čiji će pun potencijal pokazati novi izazovi na tržiištu i sve viša očekivanja potrošača i korisnika.

Navodi se da je danas potpisan i prvi ugovor koji proizilazi iz Sporazuma o saradnji. Ugovor o dostavi paketa i proizvoda na adresu korisnika potpisali su Olivera Martinović, pomoćnica Izvršnog direktora za poštansko poslovanje i platni promet i Peđa Šegerec, komercijalni direktor Voli-ja.

Ugovor o dostavi proizvoda i paketa podrazumijeva mogućnost da korisnici pozivom Call centra na 19801 ili putem Poštinog web shopa poruče jedan od Volijevih paketa životnih namirnica ili paketa hemije čije su cijene iste kao u Voli marketima.

“Dostavljači Pošte će paket dostaviti na adresu poručioca. Primalac paketa ima mogućnost da plati u gotovini ili platnom karticom Poštinom dostavljaču”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније