Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

07. 10. 2013. 08:58 >> 08:58
1

MJERE EPCG-a

"Mrak" zbog dva neplaćena računa

Potrošači sa dva neplaćena računa, bez obzira na iznos, biće isključeni sa mreže, saopštila je Elektroprivreda Crne Gore (EPCG).

 

Iz te kompanije je Dnevnim novinama saopšteno kako je u toku izrada kriterijuma koji će predviđati nove, oštrije mjere. 

Do sada je EPCG sa mreže isključivala samo domaćinstva koja imaju dug veći od 300 eura, dok ukupna dugovanje domaćinstava iznose oko 19,5 miliona eura.

"To su potrošači koji su navikli da plaćaju uglavnom redovno svoje račune, ali preskoče iz nekog razloga mjesec, dva, tri i onda kasnije dug drže ispod 300 eura. Međutim, ta grupa potrošača generiše veliki iznos duga i uskoro će se pristupiti promjenama procedura u smislu da će biti uspostavljen drugi kriterijum isključenja, sličan onome koji imaju i druga preduzeća koja nude usluge ovog tipa, npr. dvije neplaćene fakture, bez obzira na njihov iznos", kazao je Dnevnim novinama direktor Funkcionalne cjeline snabdijevanje Vladan Bojičić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније