Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: M.M.Lj. ]

07. 04. 2020. 11:20 >> 11:25

PODRŠKA PKCG

Digitalna solidarnost za pomoć preduzećima

Privredna komora Crne Gore podržala je pokret Digitalna solidarnost koji podrazumijeva ustupanje besplatnih servisa digitalne zajednice preduzećima.

Na portalu www.digitalnasolidarnost.me mogu se pronaći besplatni online servisi koji mogu olakšati poslovanje u vanrednim okolnostima.

“Digitalna solidarnost je podrška održavanju kontinuiteta poslovanja u izazovnom okruženju nastalom uslijed pandemije koronavirusa, posebno mikro i malim preduzećima, kojima je i najpotrebnija”, navodi se u saopštenju PKCG. .

Vjeruju da će na taj način doprinijeti lakšem premošćavanju teškoća prouzrokovanih pandemijom, ali i doprinijeti da postojeći digitalni servisi zažive. Takođe, očekuju da će tako podstaći digitalnu zajednicu da stvara nove servise.

“Pozivamo digitalnu zajednicu na solidarnost, da se uključi u realizaciju projekta ustupanjem svojih online servise besplatno dok traje pandemija. Takođe, pozivamo cjelokupnu poslovnu zajednicu, nezavisno kom sektoru pripada, da koristi postavljene servise, kao i da inicira kreiranje novih servisa,  kako bi održale kontinuitet u poslovanju”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније