Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

04. 10. 2013. 20:08 >> 20:36

UPOSLENO 35 RADNIKA

Počela proizvodnja u Vektri Jakić

U pljevaljskoj kompaniji Vektra Jakić danas je nakon skoro 22 mjeseca prekida, ponovo počela proizvodnja. Početak proizvodnje u skladu sa odobrenjem Privrednog suda.

Fabriku je danas obišao ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Petar Ivanović koji je kazao da je pogon puštena jedna linija, na čemu je angažovano je 35 ljudi.

On je najavio da će Ministarstvo učiniti sve da se otvori i druga proizvodna linija i da fabrika radi punim kapacitetom.

 Ivanović je kazao da ne želi da ulazi u to ko je kriv i zbog čega fabrika nije radila skoro dvije godine.

 "Možda to nije nešto čime treba da se bavi samo Ministarstvo poljoprivrede, ali kada kao ekonomista pogledam koje su posljedice nerada ove fabrike onda ih ima jako mnogo i ne samo u sferi ekonomije, već i u sferi socijale i politike“, naveo je Ivanović.

On je podsjetio da su se u Vektri Nord u Kolašinu nekoliko dana nakon početka proizvodnje pojavili problemi jer su svi pohrlili da naplate svoje dugove.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније