Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: R.B. ]

05. 03. 2020. 13:24 >> 14:20
1

KOPAONIK BIZNIS FORUM

Četvrta industrijska revolucija izazov za zemlje regiona

Četvrta industrijska revolucija će i u narednim godinama biti veliki izazov za sve države regiona, zbog načina na koji će se proizvoditi, distribuirati i razmjenjivati vrijednosti, ali i zbog promjene odnosa između institucija i pojedinaca. To je jedna od ključnih poruka sa završenog 27. Kopaonik biznis foruma (KBF) koji je okupio preko 1300 učesnika, oko 200 panelista koji su učestvovali na čak 28 panela različitih i sveobuhvatnih tema.

I ovogodišnji Kopaonik biznis forum imao je regionalni karakter, pa je specijalno organizovani panel okupio bivše lidere zemalja u regionu, među kojima je bio i nekadašnji predsjednik Crne Gore Filip Vujanović.

Na forumu se ove godine polemisalo i o obrazovanju, o vještačkoj inteligenciji, ali i o potrebi da se posebna pažnja posveti klimatskim promjenama.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније