Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

04. 03. 2020. 16:31 >> 16:33

6. I 7. MARTA

Dan otvorenih vrata u Portonovom

Portonovi rizort i hotel One&Only Portonovi 6. i 7. marta organizuju Dan otvorenih vrata.

U susret sezoni 2020, Hotel One&Only Portonovi i Portonovi rizort traže preko 350 radnika, koji će biti zaposleni tokom cijele godine, kao i sezonski, saopšteno je iz kompanije.

"Zainteresovani kandidati će imati priliku da u petak i subotu, 6. i 7. marta, posjete Rizort kao i hotel One&Only Portonovi, da se upoznaju sa profesionalcima koji rade u rizortu, ali i da se dodatno informišu o mogućnostima i prilikama koje su pred njima", navodi se u saopštenju Portonovi rizorta.

Kako se ističe, Portonovi Resort Management Company, koja je zadužena za menadžment rizorta, od 2019. zapošljava lokalne operativne i menadžerske kadrove od kojih većina dolazi iz Crne Gore.

"Zajedno sa svojim renomiranim partnerima One&Only Portonovi, Chenot Espace i kompanijom DMarin, Portonovi doprinosi pozicioniranju Crne Gore na mapi ultra-luksuznog turizma. Zbog toga, konstantno smo u potrazi za saradnicima koji će donijeti dodatnu vrijednost našem timu i to je jedna od osnova našeg rasta. Osim prilika za zapošljavanje, našim zaposlenima nudimo različite treninge i svakodnevno usavršavanje kako bi unaprijedili svoje vještine i bili motivisani, čime ćemo osigurati da posjeduju ključne stvari neophodne za rad sa klijentima i da i one najzahtjevnije učine zadovoljnima. Ovakav način rada i istovremeno ulaganje u lokalni kadar nas preporučuje za jednog od najpoželjnijih poslodavaca u šta će se kandidati dodatno uvjeriti tokom Dana otvorenih vrata", istakao je generalni menadžer Portonovi rizorta Majkl Poš.

Iz Portonovi rizorta kažu da, kao rizort mješovite namjene, imaju potrebu za različitim profilima kandidata, na brojnim pozicijama i nivoima, u različitim ugostiteljskim sektorima.

Hotel One&Only Portonovi zaposliće kolege u sektoru ljudskih resursa, recepcije, relacije sa gostima, domaćinstva, velnesa i rekreacije, kuhinje, hrane i pića, održavanja.

"One&Only Portonovi kao najluksuzniji hotel u regionu ponudiće svim kandidatima jedinstvenu priliku da svoju karijeru započnu ili nastave da grade u sklopu renomiranog brenda koji gaji prave vrijednosti. One&Only standard podrazumijeva “We Create Joy” filozofiju, što znači da nam je jako bitno kako se naše kolege osjećaju. Stalo nam je do toga da budu zadovoljni na ličnom i profesionalnom nivou, jer će samo na taj način moći pružati izvrstan kvalitet usluge", istakao je Michele Giraudo, generalni menadžer hotela One&Only Portonovi.

Kroz Dan otvorenih vrata svim zainteresovanima će pokazati hotel, kako bi stekli što bolju sliku o tome gdje imaju priliku da se
usavršavaju.

"Naše kolege koje su na čelu različitih sektora razgovaraće sa potencijalnim kandidatima i približiti im način našeg ultra-luksuznog hotelijerstva, te objasniti šta se od njih očekuje, ukoliko postanu dio One&Only Portonovi tima", dodao je Giraudo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније