Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ TVCG ]

26. 02. 2020. 22:37   >>  22:46

MARTINOVIĆ REAGOVALA

"Medojević iskonstruisao predmet A-kop"

Stanislava Martinović poručila je Nebojši Medojeviću iz DF-a da je predmet "A-kop" iskonstruisao, za šta, kako tvrdi, postoji i dokumentacija u Poreskoj upravi.

Martinović u reagovanju navodi da nema lično pravo da raspolaže budžetskim sredstvima države, te da je postupanje u svim predmetima regulisano propisima koji su u tom slučaju, tvrdi, potpuno ispoštovani.

Ona je kazala da je tačno da Tužilaštvo, protiv nje i drugih lica, sprovodi istragu radi provjere zakonitosti postupanja na poslovima koje su obavljali u konkretnim predmetima u Poreskoj upravi.

"Zato smatram Vaše navode neprimjerenim ličnim atakom, pa se nadam da ćete se od daljih napada uzdržati, makar do završetka istrage i krivičnog postupka", saopštila je Martinović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније