Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina Business, Objavila: M.M.Lj. ]

18. 02. 2020. 21:40 >> 21:47

KARIJERNI CENTAR

Otvoren poziv za obuku početnika u biznisu

Karijerni centar Univerziteta Crne Gore (UCG) i Kancelarija za inovativno-edukativne usluge pozvali su zainteresovane studente da se do 1. marta prijave za dvomjesečnu obuku početnika u biznisu.

Iz UCG su saopštili da program obuke čine predavanja i radionice namijenjene sticanju i širenju znanja o preduzetništvu, inovacijama i razvoju preduzetničkih vještina studenata svih nivoa studija.

“Budući da se primarna djelatnost Kancelarije ogleda u podsticanju preduzetničke svijesti i afirmaciji biznis inicijative studentske populacije, ovo je druga generacija studenata za koju se organizuje dvomjesečna obuka za početnike u biznisu”, navodi se u saopštenju.

Predavanja i radionice, koje će biti organizovane u prostorijama Kancelarije u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru, održavaće se dva puta sedmično.

Iz UCG su kazali da je broj mjesta ograničen, kao i da će kandidati mjlom biti obaviješteni o prihvaćenim prijavama i detaljima obuke.

Nakon obuke biće organizovan nagradni konkurs za najbolju start up ideju sa nagradnim fondom većim od 15 hiljada eura.

Zainteresovani studenti mogu poslati prijave, CV - Europass format i motivaciono pismo na e-mail karijernicentar@ucg.ac.me.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније