Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina, Objavila: J.B.Č. ]

29. 01. 2020. 11:19   >>  11:17

RAE

Možuri ipak status povlašćenog proizvođača

Regulatorna agencija za energetiku (RAE) utvrdila je status povlašćenog proizvođača električne energije kompaniji Možura Wind park za vjetroelektranu Možura, koja se nalazi na lokaciji opština Bar i Ulcinj.

Iz RAE su reagovali na tekst koji je juče objavljen u Dnevnim novinama a koji je prenio i Portal RTCG, u kojem se navodi da je regulator obustavio postupak za sticanje statusa povlašćenog proizvođača električne energije za vjetroelektranu Možura.

Iz RAE su kazali da su na sjednici 26. decembra prošle godine odlučivano po tri zahtjeva Možura Wind Park i to za obustavljanje postupka po zahtjevu za sticanje statusa povlašćenog proizvođača električne energije, za izdavanje licence za proizvodnju električne energije i za sticanje statusa povlašćenog proizvođača električne energije.

“Stoga, očigledno je da su u objavljenom tekstu prenesene samo informacije vezane za prvi zahtjev po kojem je postupak obustavljen. Odbor RAE je na istoj sjednici donio i odluku o izdavanju licence za proizvođnju električne energije, a nakon toga i utvrdio status povlašćenog proizvođača električne energije za vjetroelektranu Možura, na period od 12 godina”, rekli su iz RAE, prenose Dnevne novine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније