Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

26. 09. 2013. 22:17   >>  22:20

UMJESTO IVANOVIĆA

Jovanović v.d. direktor MIPA-e

Vlada je na današnjoj sjednici imenovala Miloša Jovanovića za vršioca dužnosti direktora Agencije za promociju investicija.

Vlada je Jovanovića imenovala na tu dužnost na predlog Upravnog odbora MIPA-e, s obzirom na to da Agencija duže od devet mjeseci nema direktora nakon što je njen bivši direktor Petar Ivanović postavljen za ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja.

"Na osnovu toga, Upravni odbor je većinom glasova donio odluku da se za v.d. direktora Agencije imenuje Jovanović, imajući u vidu reference kandidata i njegovo dosadašnje angažovanje, kao i mogućnost kandidata da sprovodi poslove i obaveze rukovođenja na osnovu čega ispunjava sve uslove za uspješno vršenje dužnosti v.d. direktora Agencije", navedeno je u predlogu.

Vlada je razmotrila i prihvatila predlog i donijela rješenje o imenovanju Jovanovića za v.d. direktora Agencije za promociju investicija, do imenovanja direktora ove agencije u skladu sa zakonom.

Na današnjoj sjednici Vlada je razriješila dužnosti člana Upravnog odbora Fonda rada Vesnu Simović, na lični zahtjev i za novog člana imenovala Šefkiju Bekteševića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније