Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: M.M ]

04. 12. 2019. 16:25   >>  05. 12. 2019. 11:06 7

ČLANICE EU CRNOJ GORI

Zeleno svjetlo za otvaranje posljednjeg poglavlja

Vlada Crne Gore ima informaciju da su svih 28 država članica dale zeleno svjetlo za otvaranje pregovora u poglavlju 8 - Konkurencija, saznaje Portal RTCG nezvanično iz Vlade. To je potvrda da je Crna Gora u ovoj oblasti uradila sve što je bilo potrebno i da su države članice to prepoznale.

"Sada je na državama članicama i EK da zakažu međuvladinu konferenciju na kojoj će i formalno biti otvoreno ovo poglavlje", saopšteno je iz Vlade.

Poglavlje 8, Konkurencija je jedno od najzahtjevnijih pregovaračkih poglavlja koje se uvijek otvara i zatvara među posljednjima, navedeno je na zvaničnom sajtu Kancelarije za evropske integracije Crne Gore.

Crna Gora je u pregovorima sa Evropskom unijom do sada otvorila 32 od ukupno 33 poglavlja, dok je ostalo neotvoreno još Poglavlje 8, koje je posvećeno konkurenciji.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније