Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: J.B.Č. ]

01. 11. 2019. 13:53   >>  13:59 1

EVROPSKA NAGRADA ZA NEKRETNINE

Luštica Bay najbolji rezidencijalni projekat

Projekat izgradnje novog grada Luštica Bay dobitnik je renomirane Evropske nagrade za nekretnine kao najbolji rezidencijalni projekat a kompanija je dobila i priznanje za najbolji vebsajt u kategoriji razvojnih projekata u Evropi.

Kako je saopšteno iz kompanije, odluku o nagradama donio je žiri koga čini više od 80 svjetskih stručnjaka iz oblasti nekretnina, a ocjenjivanje je fokusirano na dizajn, kvalitet, uslugu, inovativnost, originalnost i posvećenost održivosti, čime se posebno istakao projekat Luštica Bay.

Planiranje i razvoj Luštice Bay kao nove održive turističko-rezidencijalne destinacije, visoka vrijednost investicije procijenjena na 1,1 milijardu eura, integracija u okruženje, te visoki standardi u izgradnji i usluzi, kako navode, istakli su u prvi plan projekat Luštica Bay.

"Na ceremoniji proglašenja nagrada Crna Gora je predstavljena kao najbrže rastuća turistička destinacija sa velikim investicionim potencijalom u oblasti nekretnina u čemu se posebno ističe projekat Luštica Bay. Posebno smo ponosni na činjenicu da je žiri prepoznao i naše napore na promociji projekta i uopšte Crne Gore kao destinacije putem digitalnih medija, pa je Luštica Bay nagrađena i u tom segmentu“, saopštila je Slavica Milić, marketing menadžerka u Luštici Development.

Evropska nagrada za nekretnine jedan je od najpriznatijih i najprestižnijih programa ove vrste i svjetski priznato odličje izvrsnosti za koje se u svakom ciklusu nadmeću brojni razvojni projekti, nautičke marine i rezidencijalni projekti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније