Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

17. 02. 2013. 14:58   >>  14:54

EVROPSKA KOMISIJA

Ivanović sjutra u Briselu

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja, Petar Ivanović, boraviće sjutra i u utorak u posjeti Evropskoj komisiji.

Iz Ministarstva je saopšteno da će Ivanović u Briselu imati sastanke sa evropskim komesarima za poljoprivredu i ruralni razvoj i zdravstvo i potrošačku politiku, Daćionom Ćološem i Tonijem Borgom.

On će, kako je najavljeno, imati sastanke i sa komesarom za pomorske poslove i ribarstvo, Mariom Damanaki, i direktorom Direkcije za zemlje kandidate za proširenje, Aleksandrom Kas Granje.

»To će biti prilika da se, u direktnim razgovorima i susretima na visokom nivou, dobije podrška procesu ispunjenja zahtjeva za dobijanje akreditacije za petu komponentu pretpristupnih evropskih fondova (IPA), koja se odnosi na ruralni razvoj«, navodi se u saopštenju Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Oni su dodali da su zakazani sastanci značajni i zbog izvještaja sa skrininga za poglavlja 11 i 12, koja se odnose na poljoprivredu i ruralni razvoj i bezbjednost hrane, veterinarstvo i fitosanitarnu politiku.

Planirano je da se Ivanović sastane i sa predsjednikom Vlade belgijske pokrajine Flandrija, Krisom Petersom, kao i sa predstavnicima Lux Developmenta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније