Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

29. 09. 2019. 10:19 >> 10:18
1

U ROŽAJAMA

Projekti od 25 miliona obezbijediće kvalitetniji život

Kapitalni projekti u Rožajama, vrijedni oko 25 miliona eura, obezbijediće kvalitetniji život građanima, ali i uslove za snažnije pokretanje biznisa u ovoj opštini, kazao je premijer Duško Marković na sastanku sa predstavnicima opštine Rožaje.


Na sastanku sa predsjednikom Opštine Ejupom Nurkovićem, predsjednikom SO Almirom Avdićem i sekretarom za planiranje i uređenje prostora Rusmirom Džudževićem, Marković je čestitao predstojeći Dan opštine i iskazao zadovoljstvo dobrom dinamikom realizacije započetih projekata – vodovoda, gradske tržnice, puta Rožaje – Štedim, vrtića, uređenja rječnog korita Ibra i izgradnje gradskih ulica.

Zajednički je konstatovan značaj izgradnje ski centra Hajla – Štedim i ocijenjeno da će ono biti generator privrednog razvoja Rožaja.

"Želimo da zahvalimo na posvećenosti Vlade Sjeveru. Vlada daje doprinos i jak akcenat razvoju Sjevera“, kazao je predsjednik SO Rožaje.

Na sastanku je razgovarano i o načinima za dalje jačanje stabilnosti lokalnih javnih finansija, racionalizaciji javne uprave i povećanju njene efikasnosti kao i o drugim preduslovima važnim za privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mjesta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније