Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila B.B. ]

23. 09. 2019. 15:24 >> 19:12

AUTOPUT

Elektro radove izvodiće Novi volvox i Elektro Tim

Kompanije Novi Volvox i Elektro Tim izabrane su za najpovoljnije ponuđače za izradu elektro napajanja prve dionice auto-puta Bar-Boljare, od Smokovca do Mateševa.

Kako su saopštili iz Monteputa, na ponovljenom tenderu, zahvaljujući ponuđačima i vanrednom radu komisije, danas su donijeli odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača.

"Za partiju jedan, izabran je Novi Volvox, u iznosu od 9.866.440 eura. Za partiju dva, Elektro Tim, 8.714.511 eura i za partiju tri Novi Volvox, 19.651.503 eura", naveo je direktor Monteputa Jonuz Mujević.

Ova je odluka, kako je dodao, veoma značajna, jer se očekuje da će naredne nedjelje Monteput potpisati ugovore sa ponuđačima.

"Neophodno je da se upodobi dokumentacija, iako smo izabrali izvođača, slijedi potpisivanje ugovora i prinošenje određenih bankarskih garancija koje su ponuđači dužni da obezbijede. Dakle, ovo je za nas zaista poseban dan, izabrali smo izvođača i nadamo se da ćemo ove radove završiti u roku, kako smo i planirali, do kraja septembra iduće godine", zaključio je Mujević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније