Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavio: M.L.B.

13. 09. 2019. 12:17 >> 12:21
1

MARKOVIĆ S VUKIĆEVIĆEM

Ulaganja u infrastrukturu preduslov razvoja

Vlada Crne Gore posvećena je stvaranju uslova za brži razvoj Žabljaka i u tom kontekstu do sada je uloženo više miliona eura u lokalnu infrastrukturu kao ključni preduslov za stvaranje novih vrijednosti i bolji život građana. To je saopštio premijer Duško Marković na sastanku sa čelnicima opštine Žabljak.

Premijer je čestitao predstojeći Dan opštine građanima, lokalnom rukovodstvu i odbornicima i izrazio nadu da će Žabljak, uz podršku Vlade, obezbijediti uslove za realizaciju značajnih razvojnih projekata i nove investicije.

„Na taj način ćemo dobiti nova radna mjesta, novu i kvalitetniju turističku ponudu od koje će benefit imati ne samo Žabljak već i cijela Crna Gora“, rekao je premijer Marković.

Predsjednik opštine Žabljak Veselin Vukićević, predsjednik Skupštine opštine Vidoje Tomčić i potpredsjednik opštine Vasilije Jakšić informisali su o realizaciji infrastrukturnih projekata, ukazali na izazove i izrazili nadu da će ih uspješno riješiti kroz saradnju sa Vladom.

Kako je saopšteno iz Vlade, na sastanku je razgovarano i o unapređenju skijaške infrastrukture uz poštovanje međunarodnih obaveza po pitanju zaštite životne sredine.

Predsjednik žabljačke opštine kazao je i da je ljetnja turistička sezona bila izuzetno uspješna, da očekuje dobru postsezonu i da će lokalne službe ubrzo početi pripremu zimske turističke sezone.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније