Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

20. 08. 2019. 11:08   >>  11:08

PODACI ZA JUL

Minimalna potrošačka korpa 641 euro

Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe za jul iznosila je 641,6 eura, najnoviji su podaci Monstata.

"Od ukupne vrijednosti minimalne potrošačke korpe, izdaci za hranu i bezalkoholna pića su iznosili 270,9 eura, dok izdaci za neprehrambene proizvode i usluge 370,7 eura", navodi se u informaciji Monstata.

Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe u julu, u odnosu na jun, zabilježila je pad od 0,2%.

"Izdaci za hranu i bezalkoholna pića u julu, u odnosu na jun, zabilježili su pad od 0,4 odsto, dok su izdaci za neprehrambene proizvode i usluge, u odnosu na jun zabilježili pad od 0,1%", saopštio je Monstat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније