Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila B.B. ]

13. 08. 2019. 12:05   >>  12:13

U AERODROMIMA CG ZADOVOLJNI

Od početka godine opsluženo 1.600.000 putnika

Od početka godine na naša oba aerodroma opsluženo je 1.600.000 putnika, čak 120 hiljada više nego u istom periodu prošle godine.

Kako je naglasio izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić, podaci o prometu putnika od početka godine do sada govore da će 2019. godina biti najuspješnija u istoriji Aerodroma Crne Gore.

"Na Aerodromu Tivat već prvih dana septembra očekujemo milionitog putnika, a na Aerodromu Podgorica početkom oktobra. Opravdanost i isplativost izgradnje Terminala 2 na tivatskom aerodromu, koja je počela prije tačno godinu, pokazala se upravo ovih dana. Komfor putnika u špicu sezone je poboljšan, a naši radnici su u prilici da mnogo kvalitetnije obavljaju svoje zadatke", ističe Orlandić.

Kako je dodao, osim povećanja broja opsluženih putnika, do kraja godine očekuju i mnogo bolje finansijske pokazatelje.

"Sve to doprinjeće razvoju crnogorskih aerodroma, ali i turističkoj privredi Crne Gore, čiji su nam interesi prioritet", kaže direktor Aerodroma.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније