Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: M.M ]

01. 08. 2019. 17:05 >> 17:05

NLB BANKA

Novi mandati za članove Uprave NLB Banke

Odbor direktora NLB Banke AD Podgorica je na redovnoj sjednici održanoj 1. avgusta 2019. godine donio odluku o produženju ugovora sa Dinom Redžepagićem, na poziciji izvršnog direktora odgovornog za organizacione jedinice za poslovanje sa građanima i pravnim licima, informacione tehnologije i inovacije.

Mandat se produžava na četiri godine, počevši od 1. septembra 2019. godine. Na istoj sjednici, donijeta je odluka o produženju ugovora sa Martinom Leberleom, aktuelnim glavnim izvršnim direktorom NLB Banke. Martinu Leberleu aktuelni mandat ističe u februaru 2020. godine, a produžen je do januara 2024. godine.

Povodom donijetih odluka, Archibald Kremser, predsjednik Odbora direktora NLB Banke AD Podgorica je istakao da rezultati koje NLB Banka ostvaruje posljednjih godina pokazuju unapređenje u svim segmentima poslovanja i potvrda su da, kako kažu, pravi tim vodi banku.

"Vjerujem u potencijal crnogorskog tržišta i da će Uprava NLB Banke u Crnoj Gori biti spremna da odgovori svim izazovima na putu ostvarenja strateških i poslovnih rezultata sa krajnjim ciljem unapređenja kvaliteta usluge na dobrobit klijenata. Kao NLB Grupa, ostajemo posvećeni ovom regionu, kao našoj kući," istakao je Kremser.

„Martin Leberle, glavni izvršni direktor, predsjednik Uprave i član Odbora direktor NLB Banke AD Podgorica, pridružio se NLB Grupi u februaru 2016. godine. Povodom odluke o produženju ugovora, Martin Leberle je izjavio: “Počastvovan sam povjerenjem koje mi ukazuje NLB Grupa i podrškom i poštovanjem našeg tima u Crnoj Gori. Radujem se što ću moći da nastavim sa unapređenjem naših proizvoda i usluga, pripremajući našu banku za izazovnu budućnost. Tehnološki izazovi bankarske industrije kao i razvoj našeg tržišta zahtijevaju ne samo ulaganja u tehnologiju, već prije svega u obrazovanje i znanje našeg tima.“

Dino Redžepagić je aktivan u crnogorskom bankarskom sektoru već osamnaest godina. U NLB Grupi je angažovan od 2003. godine na rukovodećim pozicijama sa primarnom odgovornošću za prodaju i marketing. Od 2011. godine obavlja funciju izvršnog direktora NLB Banke AD Podgorica, odgovornog za prodaju i inovacije.

Novi mandati članovima Uprave stupaju na snagu nakon odobrenja od strane Centralne banke Crne Gore.

NLB Banka AD Podgorica članica je NLB Grupe, najveće slovenačke finansijske grupacije koja je osim Slovenije prisutna i na šest tržišta u jugoistočnoj Evropi. Tradicija postojanja NLB Banke AD Podgorica duga je više od jednog stoljeća i datira od 1905. godine kada je u Cetinju osnovan njen prethodnik

MNB Crnogorska banka - Banque de Montenegro. Nakon spajanja sa Euromarket bankom 2006. godine, postala je druga najveća finansijska institucija u Crnoj Gori. Danas je jedna od vodećih banaka na tržištu Crne Gore, na kojem preko 300 zaposlenih putem 18 filijala pruža usluge klijentima u 13 gradova širom zemlje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније