Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: M.M ]

25. 07. 2019. 20:17 >> 20:23

VLADA SAGLASNA

Gradi se hotel sa pet zvjezdica u Baru

U Baru će se graditi hotel sa pet zvjezdica, a Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za prodaju nepokretnosti sa investicionim ulaganjima.

Kako je saopšteno, riječ je zemljišnoj parceli ukupne površine 29.071 metara kvadratnih.

Tenderska komisija treba da sprovede postupak prodaje nepokretnosti putem prikupljanja ponuda, pri čemu je minimalna cijena zemljišta u postupku prodaje 132 eura po metru kvadratnom.

Kao jedan od kvalifikacionih uslova za učešće na tenderu predviđeno je dostavljanje od strane ponuđača Pisma o namjerama, potpisanog sa renomiranom kompanijom koja u svom vlasništvu ili suvlasništvu i pod upravljanjem ima najmanje dva hotela i rizorta u kategoriji od minimum pet zvjezdica. Minimum investicionih ulaganja je određen u iznosu od 50 miliona eura za period od 5 plus 3 godine.

U raspravi je naglašeno da Bar, kao turistička destinacija, nema ni jedan hotel visoke kategorije sa pet zvjezdica, te da bi izgradnja takvog hotela doprinijela bržem razvoju opštine i države u cjelini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније