Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina Business, Objavila: M.M.Lj. ]

23. 07. 2019. 13:08 >> 13:14

DVA PROGRAMA

Polaznicima obuka UPCG 35 sertifikata

Polaznicima obuka Unije poslodavaca (UPCG) dodijeljeno je danas 35 sertifikata.

 

“Uz teorijski dio, polaznici dvomjesečnog ciklusa obuka posebno korisnim izdvojili su novousvojena znanja i vještine koje su im ekspertkinje UPCG prenijele putem simulacije određenih poslovnih situacija, pokaznih vježbi i konkretnih primjera praktičnih rješenja”, navodi se u saopštenju UPCG.

Događaj je organizovala UPCG, u saradnji sa Glavnim gradom, a u sklopu projekta prekogranične saradnje competenceNET, čiji je UPCG implementator u Crnoj Gori.

“Menadžeri malih i srednjih preduzeća, zaposleni, kao i nezaposlene osobe koje su željele da unaprijede svoju konkurentnost na tržištu rada, uspješno su završili dva ciklusa besplatnih obuka na teme Marketing i marketinški alati i Upravljanje projektnim ciklusom koje su održane u ovom i prošlom mjesecu, u prostorijama Centra kompetencija Podgorica”, navodi se u saopštenju.

Oba programa snimljena su u formi webinara koji će uskoro biti dostupni i online, uz besplatan pristup i za sve zainteresovana iz Crne Gore.

Tokom realizacije projekta competenceNET, UPCG je posebno ponosna na prvi crnogorski softver za upravljanje EU projektima koji je izrađen specijalno za potrebe obuke Upravljanje projektnim ciklusom.

Polaznicima obuke UPCG je obezbijedila i pravo na korišćenje tog softvera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније