Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina Business, Objavila: M.M.Lj. ]

24. 06. 2019. 18:18   >>  18:16 1

NA SKUPŠTINI AKCIONARA

Izabran novi Odbor direktora Luke Bar

Odbor direktora Luke Bar izabran je danas na sjednici Skupštine akcionara te kompanije.

„Shodno predlogu Vlade, kao predstavnici državnog kapitala, u Odbor su izabrani Vojin Žugić, Vladan Radonjić, Nedžib Ibrišimović i Biljana Jakić, dosadašnji članovi Odbora direktora ove kompanije“, navodi se u saopštenju.

 Iz Luke Bar je saopšteno da će ispred manjinskih akcionara član Odbora biti Milivoje Knežević.

Odbor direktora izabran je u skladu sa Zakonom o privrednim društvima.

„Pored izbora članova Odbora direktora, usvojeni su finansijski iskazi i izvještaj o poslovanju za prošlu godinu sa izvještajem revizora, kao i informacija o procjeni vrijednosti imovine, obaveza i kapitala Luka Bar“, rekli su iz Luke Bar.

 Skupština akcionara je podržala i Predlog izmjena i dopuna statuta kompanije.

„Reviziju poslovnih rezultata Luke Bar za ovu godinu, kako je odlučila Skupština akcionara, obaviće podgorička revizorska kompnija Reviko“, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније