Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

TVCG [ Objavio: O.Z. ]

18. 05. 2019. 18:26   >>  19. 05. 2019. 09:16 3

PROTEST MJEŠTANA

"Investitor da napusti Bukovicu"

Mještani Bukovice, uz podršku građana iz drugih gradova, i danas su protestovali zbog planirane gradnje mini hidroelektrane na rijeci Bukovici. Poručili su investitoru da napusti Bukovicu i ostavi je mještanima.

Mještanin Donje Bukovice Aleksandar Vemić kazao je da je ugrožena privatna imovina, a da od nadležnih niko ne reaguje.

"Pozvao bih nadležne da zaustave ovu radnju, a da investitore da maknu bagere sa privatnog imanja, jer ćemo u suprotnom morati mi da reagujemo i branimo ono što je naše", poručio Vemić.

Iz kompanije Hidra Montenegro su kazali za TVCG da nastavljaju planiranu izgradnju, za šta imaju podršku većinskog stanovništva Šavnika. Okupljeni mještani su i danas kažu iz Hidre, bili manjina na protestu.

"Prema važećim izvodima iz evidencije Uprave za nekretnine nesporno je državno vlasništvo nad parcelama i kao takvo je osnov koncesionog ugovora", naveo je izvršni direktor kompanije Hidra Montenegro Boban Zarović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније