Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila: M.L.B. [ Mina Business ]

17. 05. 2019. 10:30 >> 10:33
1

OPTINA TUZI

Realizovaće projekte vrijedne preko 11 miliona

Opština Tuzi će realizovati tri važna projekta vrijednosti od preko 11 miliona eura.

“Tenderi za realizaciju tih projekata već su završeni i izbarane su kompanije koje će izvoditi radove”, navodi se u saopštenju Opštine.

U pitanju je rekonstrukcija i izgradnja putnog pravca Dinoša – Zatrijebačka Cijevna u dužini od 17,3 kilometara, izgradnja kružne raskrsnice naspram Katoličke crkve Tuzi i prva faza bulevara Tuzi – Podgorica u dužini od četiri kilometra.

“Opština će uskoro realizovati i druge veoma važne infrastrukturne projekte milionske vrijednosti radi poboljšanja uslova življenja za sve građane u Malesiji”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније