Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

02. 09. 2013. 14:40 >> 14:40

RADNICIMA KAP-A

Novac za benificirani staž za 5-6 dana

Uplata novca za beneficirani radni staž staž za 240 radnika KAP-a biće izvršena najkasnije za pet ili šest dana, rekao je advokat radnika Zopran Piperović. On se danas sastao sa ministrom finansija Radojem Žugićem.

Iako sastanak nije donio ništa novo, Piperović kaže da mu je jasnije šta treba da traži od ministra ekonomije Vladimira Kavarića, prenijela je Antena M.

Preko dva miliona eura za beneficirani staž 240 radnika Kombinata aluminijuma biće  uplaćeno za nekoliko dana  kaže advokat bivših radnika  Zoran Piperović:

 «Leći će za pet do šest dana. To je cifra od 2, 2 miliona. To je ogroman novac i trebalo ga je naći. Našli su novac i to je veliki uspjeh, mislim da smo u startu dobro krenuli.»

Sastanak Žugića i Piperovića trajao je tridesetak minuta.

„Ništa nije regulisano, ništa nije riješeno, nisam ni očekivao da nešto riješimo današnjim sastankom. Prosto meni je samo lakše da sagledam situaciju i da znam šta tačno da tražim od ministra ekonomije“, kazao je Piperović i dodao da mu je ministar finansija Radoje Žugić rekao da  je Ministarstvo ekonomije ipak prava adresa za radnike KAP-a.

Piperović je novinarima nakon sastanka saopštio da će se sa ministrom ekonomije Vladimirom Kavarićem sastati najvjerovatnije u toku radne sedmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније