Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

02. 09. 2013. 13:18 >> 13:18

KOMPANIJA IZ ABU DABIJA

Završni pregovori o Kraljičinoj plaži

Predstavnici budvanske i barske opštine obavljaju završne pregovore sa kompanijom Rojal grup /Royal Group/ iz Ujedinjenih Arapskih Emirata o kupovini Kraljičine plaže.

Kako saznaje agencija Mina-business u Opštini Budva, devetočlana komisija satavljena od predstavnika dvije opštine obavlja završne pregovore sa kompanijom iz UAE o kupovini Kraljičine plaže, koja se nalazi između Buljarice u Opštini Budva i Čanja u Opštini Bar.

Radi se o prostoru od 42,37 hektara jedne od najljepših plaža na crnogorskom primorju, od kojih 230 hiljada kvadrata pripada budvanskoj, a 180 hiljada barskoj Opštini.

Na raspisani tender javila se jedino kompanija iz Abu Dabija, koja je za taj prostor ponudila 21,2 miliona eura, sa namjerom da na području Kraljičine plaže sagradi veliki turistički kompleks.

Rojal grup je, kako je saopšteno, dostavila dokaze o dosadašnjim ulaganjima, bankarsku garanciju od 500 hiljada eura i ostala tražena dokumenta, a realizacija jedne od najvećih investicija mogla bi početi do kraja godine.

U prvoj fazi bio bi građen supermoderni hotel, sa svim neophodnim sadržajima, koji bi predstavljao osnovu za planirani elitni turistički kompleks, koji bi bio od velkog značaja za turizam u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније