Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

06. 05. 2019. 07:32 >> 17:06
2

12 NAPRSLINA

Orlandić: Pista aerodroma u Tivtu bezbjedna

Poletno-sletna staza aerodroma u Tivtu je bezbjedna i ni u jednom trenutku neće biti ugrožena, kazao je direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić .

On je, gostujući u našoj emisiji Okvir, naglasio da se staza kontroliše osam do deset puta dnevno.

"Poletno-sletna staza u Tivtu, rulna staza, stajanka za avione, je veličine 112.500 metara kvadratnih, a govorimo o 12 naprslina koje se nalaze u nekih stotinjak metara staze. Nijednom nije bila ugrožena bezbjednost i sigurnost na aerodromu", rekao je Orlandić, tvrdeći da su predmet kontrola nadležnih institucija.

Direktor Uprave za saobraćaj Savo Parača rekao je da će radovi na bulevaru kroz Donju Goricu biti završeni u narednih nekoliko dana.

"Tamo je sve završeno, treba da se uradi vertikalna signalizacija, ali je potrebno nekoliko lijepih dana", rekao je Parača.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније