Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina biznis, Objavio: I. P. ]

22. 04. 2019. 15:46 >> 15:47

U BIJELOJ

Za brodogradnju i remont jahti 350 zainteresovanih

Više od 350 kandidata zainteresovano je da radi u sektoru brodogradnje i remonta jahti u brodogradilištu u Bijeloj.

Na Danima otvorenih vrata u Bijeloj i Tivtu članovi rukovodećeg tima predstavili su kandidatima viziju projekta, planove, ali i čuli očekivanja potencijalnih saradnika na tržištu rada u Crnoj Gori u ovom sektoru.

Predstavnici obje kompanije Damena i Porto Montenegro, zadovoljni su brojem zainteresovanih kandidata, ali i njihovim znanjem u domenu brodogradnje, jahting industrije i usluge. 

Predstavnik kompanije Damen, Eel Kant, kazao je da Tivat i Bijela imaju sjajne ljudske resurse u tom sektoru.

"Sa tim projektom region će opet pružati priznate usluge ove vrste čitavom međunarodnom pomorskom tržištu“, rekao je Kant.

Kompanije regrutuju širok spektar kvalifikovanih radnika, kao što su radnici za farbanje jahti, mehaničare, cjevarske radnike, inženjere za servisiranje motora, stolare, elektroničare, inženjere održavanja, specijaliste za dokovanja i transport, supervizore po disciplinama i metalske radnike.

Kompanije, kako je saopšteno iz Porto Montenegra, takođe ostaju otvorene i za upoznavanje kandidata drugih profesionalnih zanimanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније