Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: J.B.Č. ]

12. 04. 2019. 15:17 >> 15:21

FOND ZA ZAŠTITU DEPOZITA

Četiri banke isplaćivaće depozite Atlasa

Garantovane depozite deponentima Atlas banke u stečaju isplaćivaće četiri banke i to Societe Generale Montenegro, Hipotekarna banka, NLB i Crnogorska komercijalna banka, odlučio je Fond za zaštiti depozita.

"Radi bržeg i efikasnijeg preuzimanja garantovanog depozita, preporučujemo svim fizičkim licima, deponentima Atlas Banke u stečaju (koji ne namjeravaju da garantovani depozit preuzmu u gotovom novcu) da do dana početka isplate, otvore račun u jednoj od izabranih banak", navodi se u saopštenju direktora Fonda Predraga Markovića.

O datumu početka isplate garantovanih depozita, adresi i radnom vremenu isplatnih mjesta, kako su kazali, deponenti i javnost će biti blagovremeno obaviješteni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније