Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina biznis, Objavio: I. P. ]

21. 03. 2019. 07:31 >> 06:57

SVE SU U PLUSU

Osiguravajuće kuće zaradile preko sedam miliona

Svih devet osiguravajućih kuća prošle godine su imale profit od ukupno 7,02 miliona eura.

 

Ukupni prihod od premija osiguranja im je bio 71,6 miliona, a za naknadu štete su platili 31,8 miliona eura, prenosi Pobjeda.

Najveći profit od 2,49 miliona eura ostvarilo je Grawe osiguranje. Od premije osiguranja su prihodovali 6,3 miliona, a za naknadu štete isplatili 2,5 miliona eura.

Na drugom mjestu je Sava Montenegro koja je u plusu 1,9 miliona, pri čemu je od premije osiguranja prihodovala 10,9 miliona, dok su za naknadu štete platili 4,5 miliona eura.

Na trećem mjestu je Generali osiguranje sa profitom od 1,1 milion EUR. Od premije osiguranja su prihodovali 9,04 miliona, a za naknadu štete su isplatili 4,05 miliona eura.

Potom dolazi Lovćen životno osiguranje sa profitom od 425 hiljada eura, koji je od premije osiguranja naplatio 2,1 milion, a za naknadu štete isplatio 1,3 miliona eura.

Lovćen osiguranje je ostvarilo profit od 413 hiljada eura. Od premije osiguranja su prihodovali 24,5 miliona, a za naknadu štete su platili 12,2 miliona eura.

Wieiner osiguranje je u plusu 322 hiljade. Od premija osiguranja su inkasirali 3,77 miliona, a za naknadu štete su platili 553 hiljada eura.

Swiss osiguranje je ostvarilo profit 217 hiljada eura. Oni su od premija osiguranja zaradili 4,35 miliona, a za naknadu štete su platili 1,8 miliona eura.

Uniqa životno osiguranje je u plusu 120 hiljada, pri čemu su od premija osiguranja prihodovali 1,86 miliona, a za naknadu štete platili 961 hiljada eura. Uniqa neživotno je u plusu 41,78 hiljada eura. Od premije osiguranja su zaradili 8,8 miliona, a za naknadu štete isplatili 3,9 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније