Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

15. 03. 2019. 06:39 >> 06:05
1

TRI KOMPANIJE

Izabrani agenti za "prodaju" CG pasoša

Kompanije Alex capital partners, Arton group i Henley i Partners Government Services izabrane su za agente za posredovanje prilikom apliciranja za sticanje ekonomskog državljanstva Crne Gore, odlučio je Vladin Sekretarijat za razvojne projekte, pišu Dnevne novine.

 

Odluka o izboru agenata donijeta je u srijedu, od kada teče rok od 30 dana za pripremu predloga ugovora koje Vlada potom treba da zaključi sa ovim kompanijama.

“Na adresu Sekretarijata za razvojne projekte je pristigla 21 prijava, a nakon isteka roka još jedna”, navodi se u odluci koju je potpisao sekretar Sekretarijata Dejan Medojević.

Javnim pozivom za izbor agenata za posredovanje, koji je objavljen 3. januara, predviđeno je bilo da licencu mogu dobiti samo kompanije čija odgovorna lica nijesu pravosnažno osuđivana na kaznu zatvora dužu od godine i koje imaju najmanje tri godine iskustva u tri države, od kojih je jedna u Evropskoj uniji.

Odluka o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva radi realizacije investicija na snazi je od 1. januara ove godine i na osnovu nje će u naredne tri godine moći da bude izdato do 2.000 pasoša Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније