Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

27. 02. 2019. 13:17 >> 12:45
1

NIKOLIĆ SAOPŠTIO

Poskupljenje struje da tumače nadležni

Poslanik DPS-a Andrija Nikolić kazao je da ne pozdravlja najavljeno poskupljenje struje, a da li je opravdano ili ne, kako je rekao, trebalo bi da odgovore oni koji su za to nadležni.

 

On je odgovarajući na pitanje da li kao predstavnik naroda smatra da je poskupljenje opravdano, podsjetio da ekonomiju vodi Vlada, a ne parlament.

"Treba da svi zajedno snosimo teret odgovornosti pa i onih nameta koje podrazumijeva povećanje cijena struje. Da li je ono opravdano ili ne, ostavimo da to tumače ljudi koji su nadležni za tu oblast. Ministarka ekonomije je obavijestila javnost o onim informacijama koje je smatrala relevantnim. Ako me pitate kao čovjeka da li pozdravljam poskupljenje struje - svakako da ne, ni to ni bilo koji namet, ali ekonomiju ove države vodi Vlada, ne vodi je parlament", rekao je Nikolić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније