Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

21. 02. 2019. 06:58 >> 07:07
13

KIPARSKI ADVOKAT NAJAVIO

"Tužićemo Kneževića za sve laži"

Ovlašćeni zastupnik firme Kaspia Property, kiparski advokat Kirjakos Skordis najavio je da će odbjeglog biznismena Duška Kneževića “tužiti za sve laži koje je izrekao u posljednje tri godine”.

Skordis je za Pobjedu kazao da je dobio odluku Vrhovnog suda Crne Gore u sporu kompanije Kaspie protiv Atlas banke, a koja je donesena na štetu Duška Kneževića.

“Moji klijenti namjeravaju da tuže Duška Kneževića zbog izrečenih laži na njihov račun, kao i da tuže svakoga ko je proizvodio sve one laži kojima je implicirano da su moji klijenti radili bilo što nezakonito. Tužbe će biti podnijete nadležnim sudovima”, istakao je Skordis.

Odluka Vrhovnog suda, kako je kazao, potvrđuje da su njegovi klijenti bili u pravu sve vrijeme i da je “Kaspia Property” imala zakonita potraživanja.

“Vrhovni sud je potvrdio da je Knežević sve ovo vrijeme lagao”, rekao je Skordis.

On je saopštio da je Vrhovni sud razmatrao sve što se desilo tokom tri godine koliko je trajao postupak i donio je odluku na štetu Duška Kneževića.

“Vrhovni sud potvrđuje da je Knežević primio 12,5 miliona eura, potvrđuje da je to dato za hotel koji nije predao mom klijentu. Potvrđuje da nam je Atlas banka dala garanciju i da je ta garancija bila validna i da je banka morala da postupi po zakonu i da nam isplati novac koji je Knežević uzeo i nije vratio”, naglasio je zastupnik kompanije Kaspia Property.

On je podsjetio da su i mediji prenijeli mnogo neistinitih informacija i da za tri godine niko od novinara nije kontaktirao njega ili njegove klijente da se čuje i druga strana.

Sud je naložio Atlas banci da firmi Kaspia isplati 15,2 miliona eura na ime duga, zatezne kamate i sudskih troškova. Banka je isplatila taj novac, a kako Knežević nije vratio banci taj novac, likvidnost joj je bila uzdrmana pa je Centralna banka uvela privremene mjere.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније