Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila: M.L.B.

18. 02. 2019. 09:22 >> 08:51

IBM BANKA

Isplaćeno skoro 60% garantovanih depozita

Klijentima IBM banke do sada je isplaćeno 13,3 miliona eura garantovanih depozita, saopšteno je iz Fonda za zaštitu depozita.

Garantovane depozite do 50.000 eura podiglo je 554 klijenata IBM banke, što predstavlja 59,5 odsto ukupne obaveze koju Fond treba da isplati.

Isplata garantovanih depozita, koja je započela 28.01.2019 godine i obavlja se u poslovnim jedninicama NLB, Hipotekarne banke i Societe Generale banke u Podgorici, protiče bez zastoja i problema.

"Banke su odlično organizovane, a tokom isplate nije bilo nijednog prigovora", saopšteno je iz Fonda za zaštitu depozita.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније