Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavio: F.R.

12. 02. 2019. 06:36   >>  06:04

U BARU I ULCINJU

Ministarstvo prezentuje Agrobudžet

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja održaće prezentacije Agrobudžeta za 2019. u Baru i Ulcinju.

U Baru prezentacija će se održati u zgradi Opštine, sa početkom u 10 sati. Prezentacija u Ulcinju će se održti u zgradi Opštine, sa početkom u 13 sati.

"Tom prilikom, predstavnici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja detaljnije će predstaviti mjere Agrobudžeta i upoznati zainteresovane proizvođače sa uslovima za ostvarivanje podrške i procedurama prijavljivanja, u dijelu ostvarivanja prava na direktnu podršku (subvencije, premije), kao i kroz javne pozive za bespovratnu podršku investicijama", objasnili su iz tog resora.

Oni su pozvali sve zainteresovane proizvođače da prisustvuju prezentacijama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније