Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila M.L.B.

22. 02. 2019. 08:41   >>  08:09 1

TRAŽE STO RADNIKA

Sajam zapošljavanja u Luštici bay

Najbolji luksuzni hotel u Crnoj Gori u 2018. godini, Čedi Luštica Bay, u Tivtu organizuje danas i sjutra sajam zapošljavanja u svojim prostorijama.

Tokom dvodnevnog seminara u hotelu, u Luštica Bay marini, svi zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa radom hotela i planovima za predstojeću sezonu, te da apliciraju za preko stotinu sezonskih i godišnjih poslova koje hotel nudi.

Seminari će biti održan danas od 13:00h – 17:00h, odnosno od 10:00 – 14:00h u subotu. Aplikantima se savjetuje da ponesu više kopija rezimea, jer ih očekuju i personalni intervjui sa članovima Čedi tima.

Svi posjetioci će imati priliku da se prijave i za eksluzivni obilazak najvećeg projekta u Crnoj Gori – Luštice Bay, dok je hotel organizovao i besplatni prevoz iz Tivta, Kotora i Budve.

"Čedi Luštica Bay je prvi od sedam hotela koliko je planirano u novom turističkom gradu na Jadranu, Luštici Bay, koji se gradi na tivatskom dijelu poluostrva Luštica. Prvim gostima hotel je otvorio vrata 21. jula prošle godine a u ponudi je 111 smještajnih jedinica što ga čini jednim od najvećih luksuznih hotela na području Boke. Dobitnik je godišnjeg priznanja Wild beauty Award za najbolji hotel u Crnoj Gori u 2018. godini", saopšteno je iz kompanije Luštica Bay.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније