Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila M.L.B.

14. 12. 2018. 18:35   >>  18:17 8

ODLUKA EPCG

Struja neće biti skuplja od 1. januara

Elektroprivreda Crne Gore odlučila je da za sada neće mijenjati cijenu električne energije, saznaje TVCG u toj kompaniji.

Elektroprivreda će, kako prenosi TVCG, dodatno analizirati tržište električne energije, buduće aktivnosti proizvodnih kapaciteta i definisane investicione projekte, i pokušati da donese, u narednom periodu, odluku koja je definisana na način da se pokuša naći balans izmedju trzisnih cinjenica i socio-ekonomske situacije.

Mediji su ranije objavili da će struja od 1. januara 2019. poskupiti oko tri procenta. Objavljeno je  da će EPCG od Regulatorne agencije za energetiku (RAE) tražiti da cijene njenih usluga poskupe šest procenata.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније