Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

12. 12. 2018. 06:45 >> 07:36

NA AUTOPUTU

Izdali dozvole za gradnju tri naplatne rampe

Ministarstvo održivog razvoja i turizma izdalo je građevinsku dozvolu za izgradnju naplatnih rampi Veruša, Mateševo i Pelev Brijeg sa pripadajućim trafostanicama na prioritetnoj dionici auto-puta Bar Boljare, bazom za održavanje, vatrogasnom stanicom i odmorištem.

 

Ovi objekti se, kako prenosi Pobjeda, nalaze na lokacijama katastarskih opština Pelev Brijeg i Lijeva Rijeka, na području Glavnog grada Podgorica i na katastarskoj opštini Jabuka u opštini Kolašin.

U rješenju MORT-a se navodi da su naplatne rampe Pelev Brijeg, Veruša i Mateševo pojedinačne bruto građevinske površine 222,6 metara kvadratnih sa nadstrešnicama površine 324,4 kvadrata.

Navodi se da bazu za održavanje Pelev Brijeg čine upravna zgrada sa centrom za kontrolu saobraćaja, koja se sastoji od prizemlja i sprata, ukupne bruto površine 1697 kvadrata.

Predviđena je i toplana za potrebe objekata baze, ukupne bruto površine 169,4 kvadrata, kao i garaža za teretna vozila i skladišta opreme i materijala ukupne površine 2.447 kvadrata.

Predviđena je i izgradnja radionice za održavanje vozila, bruto površine 1.069,6 kvadrata, kao i magacin soli i agregata ukupne površine 813,7 kvadrata.

Planirana je i izgradnja vatrogasne stanice ukupne površine 479,2 kvadrata, kao i nadstrešnica pumpe za gorivo i portirnice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније