Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavio: F.R.

28. 11. 2018. 15:47 >> 15:22
2

OPŠTINA PLAV SAOPŠTILA

Raspisan tender za dionicu puta Plav-Dečani

Raspisan je tender za izradu Idejnog rješenja i Glavnog projekta za izgradnju puta Plav– Babino polje–Bogićevica, koji ujedno predstavlja i prvu dionicu budućeg regionalnog puta Plav-Dečani.

"Potpredsjednik Opštine Nihad Canović je izrazio zadovoljstvo povodom raspisivanja tendera, te naglasio značaj realizacije ovog projekta koji stvara preduslove za punu valorizaciju prirodnih potencijala Babinog polja, Bogićevice, Hridskog jezera", saopšteno je iz Opštine Plav.

Canović je naglasio da vjeruje da će se nakon izrade projektne dokumentacije odmah krenuti u realizaciju narednih faza projekta.

"Prema tenderskoj dokumentaciji, planirani projekat treba da predvidi rekonstrukciju koja će unaprijediti tehničke karakteristike puta tako da, sa sadašnjeg ranga lokalnog puta, dostigne nivo regionalnog puta. Direkcija za javne radove je raspisala tender u utorak, 27. novembra, a zadnji rok za dostavljanje ponuda je 19. decembar 2018. Procijenjena vrijednost izrade projektne dokumentacije je 160.000 eura", naglasili su iz Opštine.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније