Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina biznis, objavila B.B. ]

26. 11. 2018. 17:47   >>  17:24

NOVI OGLAS

Imovina "Radoja Dakića" za 44,9 miliona

Stečajna uprava fabrike "Radoje Dakić" raspisala je danas oglas za prodaju preostale imovine tog preduzeća po početnoj cijeni od 44,9 miliona eura.

Imovinu čine nepokretnosti, odnosno zemljište i materijali, koji se prodaju kroz tri cjeline, za ukupno 44,7 miliona.

Prodaje se i imovina podgoričke fabrike u Beogradu, odnosno dva poslovna prostora po cijeni od 97,17 hiljada i 132,84 hiljade eura.

Zainteresovani pisane ponude mogu dostaviti do 26. decembra na adresu Privrednog suda, a njihovo otvaranje je zakazano dan kasnije, u devet sati.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju svi pojedinci i preduzeća koji uplate depozit u iznosu od pet odsto od početne cijene imovine za koju se dostavlja ponuda.

Kriterijum za odabir ponuda je isključivo najveća ponuđena cijena.

Odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača donijeće stečajni upravnik najkasnije sedam dana od otvaranja ponuda.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније